Din vej til bevidsthed og vækst                - Personlig og spirituel vejledning  Håndlæsning  Afspænding
 
Håndlæsnings sessioner
Håndlæsning som vejledning
Hænderne afspejler dit følelsesmæssige, fysiske, intellektuelle og åndelige liv.
 
Håndlæsning giver anledning til selvindsigt, som skærper din forståelse for dit liv her og nu samt den retning du bevæger dig i.
 
Jeg ser, hvad dit nu giver anledning til af læring og vækst. Hvilke potentialer, ressourcer og udfordringer, du har til rådighed samt hvilke muligheder og handlinger der er i dit liv nu og i nærmeste fremtid.
 
Varighed ca. 1 time
 
Pris 800 kr.
 
Varighed ca. 1/2 time
 
Pris 500 kr.
 
Læsningen optages 

Håndlæsninge for par
Parlæsninger kan berige jeres verden ved, at blive klogere på jeres ressourser og udfordringer sammen. I vil komme  dybere ind i kendskabet af hinandens typer og derved kunne samspille og forstå hinanden på en ny og berigende måde.

Varighed 2 til 2 1/2 time

Læsningen optages 

Pris 1.800 kr.
   
Krystal Håndlæsning
Denne håndlæsning vil handle mere om dine specielle muligheder/evner i forhold til din livsopgave på jorden, samt hvordan du kommer nærmere dit specielle dig i den sammenhæng.
 
Hænderne guider os hen til vores livsopgave. Nogle vil få mere viden om skidtene på vejen og andre konkret om livsopgaven eller livsopgaverne. Der vil ofte være budskaber til dig fra dine åndelige vejledere i denne form og om dit samarbejde med dem. Samt kan der være informationer fra dine tidligere liv, som har betydning i dette liv.
 
Ved en Krystal Håndlæsning bliver der en efterfølgende meditation på dine specielle budskaber og esserne af dine budskaber indkodes i en krystal, som du kan bære på dig eller bruge som det kan passe dig.
Sessionen afsluttes med en healing, der integrerer dine budskaber kropsligt, hvilket gør det nemmere, at gå skridtene på din vej.
 
Varighed 1 1/2 til 2 time
 
Læsningen optages
 
Pris 1.200 kr.
Reading på din virksomhed
I en virksomhedsreading kan du få oplysninger om, hvilke tiltag der skal tage, hvilke sider der fungerer godt. Hvordan du får det bedste ud af dine medarbejder. Hvordan du bedst kan håndterer forskellige situationer. Hvilke samarbejdspartnere der styrker virksomheden bedst og meget mere.

Varrighed max. 1 1/2 time
Sessionen optages hvis det ønskes.

Pris 1.200 kr.