Din vej til bevidsthed og vækst                - Personlig og spirituel vejledning  Håndlæsning  Afspænding
                              
- En vej til fred, harmoni, magi og mirakler i dig og dit liv -
 
Næste holdstart d. 4.-6. oktober 2019
 
Spirituelt udviklingsforløb for dig der er rede til, at være dig fuldt ud
- Det er muligt, at tilmelde nu -
 
10 delkurser af hver 3 dage fre.-lør-søn.
Kl. 10-16 hver dag
 
Forløbet handler om at komme hjem i dig selv. Hjem til det sted i dig, hvor du åbner for din egen indre visdom. Det sted i dig, hvor du ved og ikke kun tror eller håber.
 
Kroppen er dit Tempel, den indeholder al din visdom og alle vejledningerne på din vej, step by step, bliver du helt naturligt guidet, når du tør åbne op for det. Igennem kroppen reagerer alt i dig. Din følelses,- og mentalenatur, dine sanser, din intuition, din sjæl og din ånd. Også dine vejleder taler til dig gennem din krops tempel. Derfor er kroppen fundamentet i forløbet.
 
Forløbet handler om, at blive født igen og igen. Om at tillade dig, at komme tilbage til den du var, da du kom til denne verden. Tilbage til dit autentiske Selv, der udfolder dig helt pr natur. Som det lille barn, der af sig selv udvikler sig. Denne natur fortsætter hele livet igennem og skaber dig med alle dine potentialer, din inspiration, det du er her for. Når du blot tør vente, til du kan mærke og føler dig inspireret.
 
Vi bliver pålagt mangt og meget fra det øjeblik vi kommer til verden og derfor må vi fralægge os alt det, der ikke er os. Lade de sider af os dø. Derfor kan man sige, lad dig komme til verden igen og igen og igen, som også indebære at dø igen og igen og igen. Derved kommer du ind til den rene kærligheds essens i dig.
 
Vær den du i ånden er. Ånden lever i dig, den er aldrig væk fra dig. Vælg at være dig og du er med ånden, magien, glæden, harmonien, inspirationen, flowet og helbredt hver dag. Herfra er miraklerne helt naturlige i din indre verden og folder sig ud i dit praktiske levet liv.
 
I hele forløbet arbejder vi med kroppen via øvelser og bevægelse. Vi sætter fokus på kropsbevidstheden og arbejder os indad derfra helt ind til, den du er. Så du bliver en skaber indefra og ud. At være godt hjemme i kroppen, er væsentligt for din udviklingsvej, da kroppen forandres sammen med at du forandres. Det bringe meget forvirring og misforståelse, hvis mennesket ikke er klar over denne dimmention. Din krops forandring fra det muskulærere til under celleplan er en væsentlige lære, for at kunne forstå kroppen reaktioner og kunne give dem lov til at ske i stedet for at arbejde imod, som det ofte sker.
 
Meditation, visualisering, åndedræt, nærvær og dobbelt nærvær, bevidsthed, stilhed, ritualer og mantra`ere praksiseres hver gang. Da vi er en levende organisme bestående af energi og vand, bliver forståelse af energi, vibration og  lyd en naturlig del af forløbet og samklangen med naturen og universet bliver ligeså naturligt.
 
Elementerne jord, luft, ild og vand integreres ligesom moder jord og fader sol`s væsen bliver en naturlig del i dig.
 
 
 
Englene og vores åndelige vejledere inviteres indenfor og vi udvider vores kendskab til dem og deres vej til os. Symbolernes verden er et helt ny sporg der åbenbares og bliver et naturigt og brugbart redskab på din vej.
 
 
På hvert kursus gennemgår vi et chakra og arbejder med det både praktis og åndeligt. Gennem arbejde med bl.a.  chakrasystemet åbnes også dørerne til en dybere energiforståelse, som ligeledes integreres gennem forløbet.
 
 
 
I forløbet overføres og integreres 9 riter (1 på hvert kursus) fra Inka`ernes tradition Munay-Ki - Ny Tids femininine Kraft. 
Munay-Ki er ceremonierne på Shamanens vej og bliver os givet, som næste trin i menneskets udvikling, for at tilpasse og harmonisere vores vibrationer og løfte menneskets bevidsthed, - et kvantespring, - et kvantespring i menneskets udvikling.
 
Riterne er som nøgler til frø, der er lagret i os og aktiveres i os via ritualet, som åbner op for begyndelsen af en ny gylden tidsalder, hvor mennesker lever i fred og harmoni med hinanden og alle skabningerne.
 
Munay-Ki er ni energioverførelser, som på et energetisk niveau overfører de transformerende udviklingskoder (Dna) direkte ind i dit lysende energifelt. Koderne bliver læst ind i chakra systemet - de syv hovedenergicentre, som befinder sig i kroppen og er forbundet til rygraden.  Forbindelsen til rygraden gør det muligt, at overføre information ind i hver enkel modtagers nervesystem og hjerne.
Dette giver modtageren potentialet til - indenfor en livscyklus - at fuldføre en udviklingsproces, som ellers ville tage mange mange generationer.
 
Praktiske oplysninger
 
Næste hold starter 4.- 6. oktober 2019
 
Forløbet består af 10 delkurser af hver 3 hele dage, altid fredag, lørdag og søndag. Undervisningstiden er fra kl. 10 - 16.
 
Kursusgangene er fordelt over ca.15 måneder - En af kursusgangene afholdes andet sted, hvor vi er samlet alle dagene. Dette indebære en merpris på opholdet!
 
Undervisningen vil foregå både i kursuslokalerne og i den fri natur.
 
Forløbet er incl. individuel vejledning imellem kursusgangene alt efter behov til opfølgning af processer. Derudover kan der tilkøbes behandling, håndlæsning og uddybende vejledning.
 
Forløbet kræver, at du har lyst til, at arbejde med det indlærte imellem kursusgangene og du skal modtage extern kropslig behandling min. en gang om måneden (egen betaling). Vigtigst af alt er din lyst til, at gå igang med en rivende udvikling.
 
Der er mulighed for overnatning på kursusstedet.
 
Tilmelding pr. tlf. 2334 6256 - Ønsker du mere info, er du velkommen til at ringe eller sende mig en mail påkontakt@betinamaj.dk
 
For endelig tilmelding betales et indmeldelsesgebyr på 1.000 kr.
 
Pris 2.000 kr. pr. kursus, sidste kursus dog kun 1.000 kr. - Mulighed for forskellige betalingsordninger
 
Rabat på 2.500 kr. ved kontant betaling af hele forløbet dvs. 17.500 kr.                                      
__________________________________
 
"Vær Dit Unikke Selv - Spirituelt Udviklingsforløb" - Løgstrup
v/ Betina Maj

-Center for Bevidsthed & Udvikling-
Tlf. 23 34 62 56  -  Mail; kontakt@betinamaj.dk  -  www.hjertesvej.dk
Taarupgård Alle 1 - 8831 Løgstrup